Eind december is Ivor weer een keer op bezoek geweest bij een familie-lid bij onze vrienden in Zoetermeer. 
De laatste keer dat deze twee ” witjes”  elkaar gezien hebben was Winter nog een kleine pup. Inmiddels is hij behoorlijk gegroeid en heeft nagenoeg de zelfde schofthoogte als Ivor gekregen.

Reden te meer om de beide honden op de foto te zetten.

Wat je goed merkte was de mateloze interesse van jong in oud. De hele trucken-doos werd door Winter uit de kast gehaald om bij Ivor in de smaak te vallen. O, wat wilde Winter graag met Ivor spelen en hem aan alle kanten te “pleasen. .”

Ivor is al een oudere (Senior) herder en van hem hoeft het allemaal niet meer zo. Meer dan een snuffel-actie tussen de achterpoten om te achterhalen wat voor model en type Winter was kwam het niet.

Ivor liet het zich allemaal maar over zich heen komen. Soms moest hij wel een snauw en een grom geven omdat hij vond dat Winter iets te veel aandacht op eist. Maar echt tot een afstraffing kwam het niet. 

Dan maar weer een keer proberen te slapen op het matje van Winter. Maar daar kwam Winter al weer aan om bijna snuit-aan-snuit tegenover Ivo te gaan liggen. Iets te dichtbij, vond Ivor. Dan maar weer een andere plek in de kamer opgezocht. Even ging het goed, maar daar kwam de jonge enthousiasteling weer aangeslopen. . . .

Vandaag maar lekker uitrusten. Naar ik begrepen heb is Winter ook wel een beetje moe van de pogingen om bij Ivor in een goed daglicht te komen.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *